Sidhuvud

Att ta farväl av en gammal vän

Det är aldrig lätt att ta farväl av en gammal vän - men ibland så kommer man till ett läge där det inte finns någon återvändo!

 

Jag pratar förstås om hemsidan! 

 

Den gamla hemsidan som tjänat troget i tio år - började verkligen bli som en dinosaurie - gammal och sliten. Det har varit jättekul att hålla på med den - men till sist så blir det tekniska alldeles för omodernt!

 

Jag är helt självlärd, när det gäller webbdesign och alla tekniska lösningar kring det.. Det har fått till följd att den gamla hemsidan blivit enormt stor och på gränsen till svårhanterlig.

 

Jag kom till ett läge där jag fick känslan av att vi måste göra något åt hemsidan - vad passar då bättre än att göra en omstart - även för hemsidan!

 

Nu har vi en webbaserad lösning på både lagring och verktyg för att göra hemsidan. Programmet för att göra sidan är gudomligt enkelt att arbeta med!  Vi har fått både hemsida och gästbok på samma ställe. Tyvärr verkar det som att det inte går att posta länkar i gästboken...

 

Tyvärr så går det inte att flytta över allt innehåll från den gamla hemsidan - men jag skall försöka flytta över så mycket bilder som möjligt.

 

Innehållet är för närvarade lite tunt - men jag jobbar på att fylla på så mycket jag kan!

 

Jag tror att denna lösning kommer att bli bra i det långa loppet!

 

Nu ser vi fram mot Äldre mot Yngre - jag kommer att grilla hamburgare....

 

Hoppas att de flesta kommer att fortsätta spela fotboll i VoIF Diana - även nästa säsong!


VoIF Diana skall bli en klubb - som man kan vara stolt över att representera!

Kommentera gärna inlägget: