Sidhuvud

Young Boys - Old Boys 15-7

 

Den traditionella årsavslutningen som spelas mellan föreningens äldre och yngre spelare, avgjordes detta år i Fotbollshallen.

 

Underlaget var väl inte till de äldres fördel, det var lite för snabbt! Matchen var jämn under de första 20 minuterna - sedan såg de äldre riktigt gamla ut! Ungtupparna började med ett mål på en hörna i matchinledningen. Sedan följdes lagen åt till 2-2 - där ryckte de yngre fram till en halvtidsledning på 7-2.

 

Andra halvlek bjöd på lite dramatik, när de äldre var så nära som 9-6, men sedan var det aldrig tal om vilka som skulle vinna. Frågan var bara hur stor segern skulle bli!

 

Detta var ett rejält trendbrott - då de yngre endast vunnit en match i "modern" tid!

 

Segrande laget innehöll följande spelare: Målvakt: Gustav Sandström (pappa Roger stod i förlorarna), Ismael Rodrigues, Danne Åhs, Johan Vansulin, Christian Dahlgren, Rasmus Ahlberg, Danne Eriksson, Martin Johansson, Klas Persson. De i vita tröjor på lagbilden. Martin och Danne Eriksson saknas på fotot.

 

Efter matchen bjöds det på grillade hamburgare med tillbehör och senare på kvällen fortsatte tävlingarna i bowlinghallen - återkommer med resultatet för revanschen...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna