Sidhuvud

Omgång 6: Stenkvista GoIF 2 - VoIF Diana 3-1

Stenkvista GoIF 2 - VoIF Diana 3-1  (0-0)

 

Målskytt Diana: 3-1 Tommy Vasilevski (str)

 

Tiden går fort och nu var det återigen dags för match med VoIF Diana. Denna gång var det Gyllingsvallen i Hällberga, som var matcharenan. Motståndare var Stenkvista GoIF 2. Som vanligt när man möter lag 2 - får man räkna med att det dyker upp ett antal spelare som spelar i en högre division. Så ock denna gång - 4-5 st spelare från div 5-laget fanns i laguppställningen. Det är helt enligt reglerna -  det är bara för oss småklubbar att acceptera!

 

Man kan säga att matchen spelades mellan två rejäla regnskurar. Det höll uppe precis under matchtiden, för att sedan regna rejält igen...

 

VoIF Diana kom till spel med Tommy Vasilevski - en utespelare - i målet!

 

Voif Diana ställde upp med följande lag: Målvakt: Tommy Vasilevski Försvar: Abbas Al-Ali, Dejan Sakotic, Elvir Cimirotic, Mossa Muhammadi  Mittfält: Kader Hassan, Nasir Ibrahimi, Rasmus Ahlberg, Muhammed Ibrahimi  Anfall: Vanja Ilic, William Ortega  Avbytare: Hussein Nouri, Mustafa Abbasi

 

6:e min          Stenkvista (ST) skjuter ett skott som Tommy Vasilevski räddar, returen skjuter man sedan i stolpen, från nära håll
 10:e min            Dejan Sakotic nickar över efter en hörna
14:e min   ST har ett jätteläge där en spelare kommer fri från mittplan, det blir dock ej mål
16:e min   Rasmus Ahlberg skjuter över från ett bra läge, fin framspelning från Nasir Ibrahimi
19:e min   Tommy Vasilevski räddar ett friläge
22:a min   Tommy Vasilevski räddar en nick
24:e min   Rasmus Ahlberg avslutar en Dianakontring,  med ett skott som täcks till hörna
25:e min   ST avslutar en kontring med ett skott i burgavelns utsida
28:e min     Muhammed Ibrahimi skjuter ett skott som målvakten räddar
30:e min   Muhammed Ibrahimi har en halvchans
32:a min   Rasmus Ahlberg skjuter ett skott som målvakten tippar i stolpen och ut
43:e min   ST skapar kalabalik i Dianaförsvaret, men det hela slutar med ett skott som täcks till hörna
45:e min   Kader Hassan skjjuter ett skott utanför målet
   
47:e min   1-0 ST slår in en retur efter en frispark
49:e min    Elvir Cimirotic skjuter en frispark utanför målet
50:e min   Kader Hassan har en halvchans
55:e min   2-0 ST utnyttjar ett friläge och kan enkelt slå in bollen. Här var dock alla som satt i linje - överrens om att målet var solklar offside! Det sades inte bara från Dianafansen....
58:e min   ST har en halvchans
60:e min   3-0 ST skjuter ett skott från straffområdeslinjen, som sitter otagbart i målet
61:a min   Muhammed Ibrahimi skjuter över målet
31:a min   3-1  Tommy Vasilevski skjuter en otagbar straff. Upprinnelsen var ett snyggt upplopp av rasmus Ahlberg, som avslutades med att målvakten fällde Rasmus i friläge
70:e min   Elvir Cimirotic skjuter ett skott på målvakten, efter en hörna
72:a min   Rasmus Ahlberg har en halvchans
80:e min  Vanja Ilic avslutar ett friläge och målvakten gör en jätteräddning och fredar sitt mål.   Snygg framspelning från William Ortega
81:a min   Nasir Ibrahimi skjuter en frispark över målet
82:a min   Elvir Cimirotic skjuter en frispark över målet
85:e min   Elvir Cimirotic skjuter utanför målet

 

Sammanfattning: Ännu en tung förlust för VoIF Diana! Varför gick det så här? Ännu en gång blir VoIF Diana grymt straffade för några enkla misstag i försvaret! Krydda det med offsidemålet - så blir det rejäl uppförsbacke!

Försvarsspelet i första halvlek - höll på att ge oss åskådare hjärtinfarkt! Det var motorväg i mitten - ända tills Elvir och Dejan, bestämde sig för vem som skulle göra vad! Efter det blev det riktigt bra!

 

VoIF Diana förlorar ännu en match på grund av att man inte gör mål på de chanser man skapar!  Det fanns chanser - som skulle räcka till en vinst, om man gör mål på dem.... Tyvärr har man en 13 minuter i andra halvlek, där allt blir fel! Det räcker för att förstöra denna match - också!

 

Spelar kritik: Tommy Vasilevski gör en jättebra match i målet! Dejan Sakotic och Elvir Cimirotic gör en bra match i mittförsvaret (efter det att de sorterat ut arbetsuppgifterna). Rasmus Ahlberg mycket bra på mittfältet. Nasir Ibrahimi glimtar till med en hel del läckerheter, likaså  gör Muhammed Ibrahimi. Framåt glimtar William Ortega till med mycket läckerheter, blandat med lite enkla bolltapp...

 

Nu väntar ett dubbelmöte med topplaget IFK Mariefred. Första mötet är nu på SÖNDAG den 17/6 klockan 16.00 på Ekängens IP.

 

Bilder   


Grafik från matchen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna