Sidhuvud

Träningsmatch 2013 Alrafedein - VoIF Diana 2-1

Alrafedein - VoIF Diana 2-1

 

Målskytt Diana: 1-1 Tommy Vasilevski

 

VoIF Dianas uppställning: Igor Ivanov, Kimani Kamau, Elvir Cimirotic, Musatafa Abbasi, Kristian Dahlgren, Kadar Hassan, Rasmus Ahlberg, Carl Eriksson Fasth, Hase Muratovic, Vanja Ilic, Tommy Vasilevski, William Ortega

 

Långfredag och ännu en träningsmatch för VoIF Dianas fotbollskrigare. Lite roligt var att den startuppställning som Diana ställde upp med - måste vara den till medelåldern yngsta, som undertecknad känner till!

Tyvärr blev det lite manfall innan match och det blev endast två avbytare till matchen...

 

Bra

Inställningen hos alla spelare - alla gör så gott de kan! Vissa perioder i matchen, då kortpassningsspelet fungerar jättebra.

 

Helt OK

Spelet fram till straffområdet. Där är vi inte sämre än något annat lag!

 

Mindre bra

En del spelare kan tyvärr inte slå en passning på en meter till rätt adress. En del spelare tenderar till att vara överallt, men ändå ingenstans..

 

Dåligt

Alla missade klara målchanser! Kan man inte täppa till försvaret - måste man göra mål på de chanser man skapar! Avslutningarna är lite inspirerade av inomhusfotboll....

 

Spelarkritik:   Igor Ivanov i målet - gör några riktigt bra räddningar, med en straffräddning som topp! Elvir Cimirotic och Kimani Kamau - är just nu VoIF Dianas försvar! Rasmus Ahlberg börjar komma ikapp efter vinterns utlandsvistelse. Nykomlingen Carl Eriksson Fasth - visade att det finns potential i honom. William Ortega, Tommy Vasilevski och Vanja Ilic - skapar en hel del framåt. Kadar Hassan blandar friskt mellan topp och lite mindre genomtänkta saker.... Hase Muratovic kommer mer och mer..

 

Bilder     

 

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna