Sidhuvud

Träningsmatch 2013 VoIF Diana - Östermalms IS 4-1

VoIF Diana - Östermalms IS 4-1

 

Målskyttar Diana: 1-0 Kristijan Stapec, 2-0 Rasmus Ahlberg, 3-1 William Ortega, 4-1 Dejan Sakotic

 

VoIF Diana uppställning: Igor Ivanov, Kimmani Kamau, Elvir Cimirotic, Dejan Sakotic, Kristian Dahlgren, Kadar Hassan, Rasmus Ahlberg, Carl Eriksson Fasth, William Ortega, Kristijan Stapic, Mustafa Abbasi, Hase Muratovic, Abdiasis Garaad

 

Östermalms IS är ett av lagen vi kommer att spela mot i serien. Det var kul att se vilken nivå ett  2:a lag håller. Det skall bli ännu intressantare att se vilken nivå samma lag kommer att hålla i seriespelet....

 

VoIF Diana bjöd denna gång på en match med full koncentration. Det gjorde att det blev en riktigt bra match. Första halvlek bjöd på ett riktigt bra spel från Diana:s sida!  Det var stundtals riktigt roligt att se på det passningsspel som laget bjöd på.  2-0 kändes lite i underkant - när domaren blåste för halvtid.

 

Andra halvlek bjöd på lite mindre koncentration från Dianas sida och spelkvaliteten sjönk en del. ÖIS kunde reducera efter lite slafsigt försvarsarbete från Diana:s sida.. Diana kunde sedan rycka loss med två mål i slutskedet. Resultatet kändes faktiskt rättvist - då Diana bjudit publiken på det bästa spelet - sett över hela 90 minuter.

 

1-0  Kristijan Stapic trycker in bollen från nära håll efter en frispark.

2-0  Rasmus Ahlberg slår in bollen från nära håll - efter en fin framspelning från Hase Muratovic

3-1 William Ortega slår in bollen från nära håll efter det att Hase Muratovic skjutit, från nära håll och målvakten lämnat en retur

4-1  Dejan Sakotic skjuter en frispark från ca 25 meter rätt upp i målvaktens högra kryss

 

Spelarkritik: Igor Ivanov agerar stabilt i målet. Elvir Cimirotic och Kimmani Kamau gör ånyo en felfri insats i försvaret. Beröm också till Christian Dahlgren, som gjorde en gedigen insats på ytterbacken. Dejan Sakotic spelade som vanligt resolut - blev dock överspelad några gånger...

Rasmus Ahlberg gör en bra insats på mittfältet tillsammans med Carl Eriksson Fast och Kader Hassan. De jobbar på bra hela matchen och visar att de är på väg uppåt i formen..

William Ortega och Kristijan Stapic ställer till oreda i ÖIS-försvaret under hela matchen. Hase Muratovic, Mustafa Abbasi och Abdiasis Garaad gör en klart godkänd insats.

 

Detta såg bra ut och ger en del förhoppningar inför framtiden!

 

Nu väntar en träningsmatch mot Barva IF på LÖRDAG 6/4 klockan 15.00 på konstgräs i Mariefred!

 

 Bilder     

Etiketter: träningsmatch öis

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna