Sidhuvud

Omgång 3: VoIF Diana - ÖIS 2 2-2

VoIF Diana - Östermalms IS 2   2-2  (2-2)

Målskyttar Diana: 1-2 Kristijan Stapic, 2-2 Vanja Ilic

 

VoIF Diana hade följande spelartrupp: Kimani Kamau, Kristian Dahlgren, Carl Eriksson Fasth, Kristijan Stapic, Kadar Hassan, Najib Rahmani, Rasmus Ahlberg, Vanja Ilic, William Ortega, Rasmus Engström, Mustafa Abbasi, Dzevad Begovic, Tommy Vasilevski, Elvir Cimirotic, Bashar Al-Zubadi, Abdiasis Jeele Gaarad

 

Den här gången blir det ett lite annorlunda matchreferat!

 

Den här matchen hann knappt starta innan VoIF Diana låg under med 0-1. Det tog cirka 15 sekunder innan första målet var insläppt. Återigen var det ett grovt individuellt misstag som ställde till det rejält!

 

Diana repade dock mod och i den 6:e minuten trodde alla att kvitteringen skulle komma, när Vanja Ilic nickade en boll förbi målvakten, men tyvärr räddades bollen på mållinjen. Diana skapade ett par halvskapliga chanser, men det blev klen utdelning.

 

I den 26:e minuten var det dags för 0-2 - ännu en gång var det ett antal individuella misstag som ställde till det, innan Kimani Kamau olyckligt nickade bollen förbi egen målvakt.

 

Så här långt i matchen hade inte Östermalm skapat en enda farlighet och ledde med  två mål - det var en prestation i sig!

 

Nåväl - VoIF Diana gav inte tappt utan fortsatte att skapa en del chanser och i den 39:e minuten nickade Kritijan Stapic in en snygg slagen hörna av William Ortega. Man skapade ytterligare någon bra chans. I den 44:e minuten kom sedan kvitteringen till 2-2 när Vanja Ilic slår in bollen efter en framspelning från Tommy Vasilevski. Måste dock erkänna att vi som stod i linje, hade inte protesterat om domaren blåst av spelet för offside!  Men det brukar heta att sådant jämnar ut sig i längden.....

 

Andra halvlek blev lite av en lång dags färd mot natt. ÖIS skapade inte speciellt mycket och VoIF Diana brände ett par riktigt bra chanser under de sista tio minuterna. 

 

Resultatet 2-2 måste ses som att VoIF Diana förlorade två poäng - man var i mitt tycke det bättre laget och skulle ha avgjort denna match, trots den erbarmligt dåliga inledningen!

 

Sammanfattning: Ännu en match där VoIF Diana straffas för sina individuella misstag - det börjar bli många nu! Man försöker dock spela fotboll och det ser stundtals riktigt skapligt ut. Men ännu så länge är stunderna med skönspel alltför korta. Sedan kommer det perioder där spelet fullständigt krackelerar och då kommer även misstagen.

 

Det positiva med matchen är att det blev en poäng - den första denna säsong!

 

Det negativa är att det finns vissa spelare i VoIF Diana som saknar förmågan att inse sin egen nivå! När man sedan får en roll av tränaren - så tycker man att det är fel roll och kräver att få spela på den plats man själv vill!

Detta är ett problem som måste lösas innan det blir riktig oro i leden!

 

I VoIF Diana sätter man laget före jaget - kan man inte köpa det - då borde man fundera på om VoIF Diana är rätt klubb att representera!

 

Nu väntar match på söndag 19 maj klockan 17.00 på Ekängens IP mot Alrafedein.

 

Bilder

 

Grafik från matchen

 
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna