Sidhuvud

Omgång 5: VoIF Diana - Skogstorp GoIF 2 4-3

VoIF Diana - Skogstorps GoIF 2  4-3

Målskyttar Diana: 1-1 Elvir Cimirotic, 2-1 Abdiasis Jeele Garaad, 3-2 Morteza Ilyasi, 4-2 Elvir Cimirotic (Str)

Söndag och dags för ännu en match i divison 7 norra. VoIF Diana kom från en minst sagt usel match förra helgen och hade endast en oavgjord match i bagaget.  Dagens motståndare Skogstorps GoIF 2 hade spelat in 9 poäng, tre vinster och en förlust.

Innan match kom det ett stilla regn och vinden var, som vanligt, väldigt hård på Ekängen. Planen var OK men publiken lyste med sin frånvaro!

Enda fördelen med matchen var att det troligen inte skulle kunna bli sämre än förra veckans katastrof!

VoIF Diana ställde upp med följande startuppställning: Målvakt: Igor Ivanov  Försvar: Kimani Kamau, Dejan Sakotic, Elvir Cimirotic, Christian Dahlgren  Mittfält: Kadar Hassan, Mustafa Abbasi, Mohammed Ibrahimi, Rasmus Engström  Anfall: Vanja Ilic, Hase Muratovic  Avbytare: Bashar Al-Zubaidi, Abdiasis Jeele Garaad, Kosar Safari, Morteza Ilyasi, Halsho Gomei

Vi som trodde att det inte kunde bli sämre - fick oss en tankeställare direkt! Skogstorps första skott på mål, hamnade i målet - efter ett lite taffligt ingripande från målvakten....

I den 15:e minuten kvitterade VoIF Diana till 1-1 efter det att Elvir Cimirotic tryckt in en boll i målet efter en hörna.

Skogstorp tog ånyo ledningen när hemmaförsvaret gick bort sig på en frispark och en omarkerad spelare kunde nicka in bollen från nära håll.

Diana kvitterade i den 37:e minuten när Vanja Ilic tråcklade sig fram på högerkanten  och spelade in bollen, som till slut hamnade hos Abdiasis Jeele Garaad, som trycket in bollen från straffområdeslinjen.

I den 58:e minuten presenterade sig Morteza Ilyasi, när han från nära håll slog in bollen efter kalabalik vid en hörna. Morteza är ett nyförvärv från Gällivare.

I den 82:a minuten avgjordes så matchen sedan Elvir Cimirotic varit bergsäker från straffpunkten.

I den 92:a minuten reducerade Skogstorp efter en retur på en frispark...

Riktigt bra:
Elvir Cimirotics spel i försvaret - toppat med två mål. Kimani Kamaus spel på högerbacken - fortsätter att vara lysande. Kader Hassans räddning på mållinjen, när vi ledde med 3-2!

Bra:
Denna match visade samtliga spelare en betydligt högre moral och jobbade starkt hela matchen. Bra att vi gör fyra mål.

Godkänt:
Andra halvlek - då flöt spelet stundtals bra.

Mindre bra:
Vi släpper fortfarande in alldeles för enkla mål. Av alla mål vi släppt in i årets seri är det inte många som har kommit till på bra motståndaranfall - ujtan det är vi som bjudit på merparten...

Uselt:
Lagets uppträdande på planen i slutet på matchen. Vi leder matchen och drar på oss varningar för snack! Vi håller på med efterslängar och kastar oss och skriker på domaren. Det är ganska enkelt - delar vi ut en tackling, får vi vara beredda på att motståndaren gör likadant. Det är en del av spelet!

Sådant beteende som vi bjöd på i slutet är förödande för klubbens rykte!  Här måste ni äldre spelare ta ett stort ansvar och föregå med gott exempel! Inte tvärtom!!!  Jo jag vet att det inte bara var vi som gnällde - men det är ändå inte acceptabelt!

Nu gläds vi åt säsongens första seger! Vi tränar bra under veckan och sedan väntar Stenkvista GoIF 2 - på söndag den 2 juni klockan 17.00 på Gyllingsvallen i Hällberga......

Bilder

Grafik från matchen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna