Sidhuvud

Omgång 6: Stenkvista GoIF 2 - VoIF Diana 3-0

Stenkvista GoIF 2 - VoIF Diana  3-0  (2-0)

Söndagseftermiddag och ännu en match för VoIF Diana. Denna gång stod en bortamatch mot Stenkvista GoIF 2 på programmet. Matcharena var Gyllingsvallen i Hällberga. Den arenan är inte någon önskearena för VoIF Diana - poängen har inte blivit många där, genom åren...

Nåväl - vädret var soligt och varmt, men som vanligt, blåste det rejält när Diana spelar. Planen såg bra ut och det var en stor publik på arenan!

VoIF Diana ställde upp med följande spelare: Kosar Safari, Dejan Sakotic, Elvir Cimirotic, Rasmus Ahlberg, William Ortega, Hasho Gomei, Kimani Kamau, Carl Eriksson Fasth, Kristijan Stapic, Morteza Ilyasi, Tommy Vasilevski
 

6:e min   Stenkvista skjuter ett skott utanför målet
7:e min   Stenkvista har ett friläge där två man är fria med Kosar Safari - som får en tå      på bollen och avvärjer  farligheten. Här borde det blivit mål!
16:e min   Stenkvista skjuter ett skott som Kosar räddar
20:e min   Halso Gomei skjuter en frispark över målet
21:a min   Kristijan Stapic har ett friläge - men målvakten gör en jätteräddning
22:a min   1-0 STRAFF - sedan Elvir Cimirotic lite oturligt fällt en framrusande forward
23:e min   Stenkvista har ett friläge som avslutas med ett skott utanför målet
26:e min   Kosar Safari får göra ännu en bra räddning
26:e min   På den påföljande hörnan skapar Stenkvista en ny farlighet
27:e min   Kosar Safari gör ytterligare en jätteräddning
32:a min   Voif Diana rullar boll riktigt bra - men Tommy Vasilevski skjuter utanför målet
34:e min   Kristijan Stapic har en bra nick efter ett bra förspel av William Ortega
34:e min   Kosar Safari räddar ytterligare ett friläge
36:e min   2-0 efter en retur på en hörna, där Dianaförsvaret inte fick bort bollen
39:e min   Dejan Sakotic nickar tätt utanför målet efter en hörna
40:e min   Halso Gomei skjuter ett skott rakt på målvakten
   
48:e min   Rasmus Ahlberg skjuter tätt utanför målet efter en bra passning från  Tommy     Vasilevski
49:e min   Tommy Vasilevski skjuter ett hårt skott i ribbans underkant, bollen studsar bakom målvakten, men ej över mållinjen
52:a min   Kosar räddar ett skott från Stenkvista
55:e min   Rasmus Ahlberg har ett friläge som målvakten gör en bra räddning på
56:e min   Tommy Vasilevski skjuter tätt över målet efter en fin passning från William  Ortega
59:e min   Elvir Cimirotic nickar över målet efter en hörna
65:e min   3-0 ett långskott skruvar sig in i bortre krysset - utan chans för Kosar Safari
66:e min   Stenkvista skjuter ett skott som Kosar Safari räddar
73:e min   Stenkvista har en halvchans
76:e min   Rasmus Ahlberg nickar utanför efter en frispark
80:e min   Halso Gomei är helt fri med målvakten som räddar bollen
83:e min   Elvir Cimirotic skjuter över målet efter en hörnretur
90:e min   Elvir Cimirotic skjuter från nära håll bollen över ett tomt mål


Sammanfattningsvis kan sägas att detta var ett stort steg framåt - spelmässigt! Tyvärr får vi inte utdelning på ett stort antal bra chanser! Det skall dock sägas att Stenkvista var det klart bästa laget vi mött denna säsong. De hade dessutom tre division fem spelare i laget - sådant fäller ofta avgörandet i sådana här matcher!

Denna gång hade vi fått tillbaka en del spelare och det blev genast mycket bättre - när vi hade ett riktigt mittfält. Nu spelade vi bollen genom det - i alla fall ibland....

Bäst:
Kosar Safaris målvaktsspel - han bjöd på några riktigt svettiga räddningar!

Bra:
Vi spelade stundtals riktigt bra fotboll och skapade en en hel del högkaratiga chanser.

Mindre bra:
Det förut så solida försvaret, såg denna gång lite mindre solitt ut - men man var inte dåliga!

Mycket mindre bra:
Vår totala oförmåga att göra mål!  När vi inte ens fick in bollen i tom bur - då blir det besvärligt. I en del andra matcher har vi spelat riktigt dåligt - men ändå gjort mål! Denna gång spelar vi riktigt skapligt - då gör vi inte mål... Fotbollen är inte alltid logisk....

Dåligt:
Det är fortfarande för mycket gnäll på planen! Vissa spelare måste tydligen kommentera varje domslut. Detta trots att domaren aldrig kommer att ändra sig.! Ibland undrar jag om vissa spelare inte förstår att man inte får knuffa eller sparka på motståndaren i varenda närkamp....

Nu väntar match mot svårspelade Jäders IF på Ekängen - MÅNDAG den 10 juni klockan 19.00!

Kom gärna och stötta laget - de behöver det!

Bilder

Grafik från matchen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna