Sidhuvud

Omgång 7: VoIF Diana - Jäders IF 1-4

VoIF Diana - Jäders IF 1-4  (1-3)

Målgörare Diana: 1-2 William Ortega

Topplagen står på rad för VoIF Diana! Denna gång var det serieledarna Jäders IF som stod för motståndet på Ekängens IP. Förra matchen bjöd på en helt godkänd match från VoIF Diana och resultatet speglade inte riktigt händelserna på planen - men som alltid vinner det bättre placerade laget i tabellen, sådana matcher.

Tyvärr blev det lite så även i denna match!

Förutsättningarna för kvällens match var ganska bra - varmt och ingen blåst...

VoIF Diana hade följande spelartrupp: Kosar Safari, Kimani Kamau, Elvir Cimirotic, Dejan Sakotic, Carl Ericsson Fasth, Rasmus Ahlberg, Rasmus Engström, William Ortega, Vanja Ilic, Tommy Vasilevski, Halsho Gomei, Hase Muratovic, Muhammed Ibrahimi, Morteza Ilyasi, David Dawd, Mustafa Abbasi
 

 5:e min   Rasmus Ahlberg skjuter ett skott utanför målet
 7:e min   Jäders IF (JIF) skjuter ett skott i burgavelns utsida - strul i Dianaförsvaret
 9:e min   Muhammed Ibrahimi skjuter ett skott som målvakten släpper retur på och   Mustafa Abbasi är framme och oroar, men bollen går inte i mål
 13:e min   Målvakten slår bollen på Mustafa Abbasi och så när går bollen i mål
 16:e min   Mustafa Abbasi skjuter ett skott som målvakten räddar
 17:e min   JIF har en halvchans
 19:e min   0-1 JIF nickar bollen över Kosar efter en frispark
 21:a min   0-2 JIF skjuter ett långskott över Kosar
 30:e min   1-2 William Ortega nickar, från nära håll, in en fint slagen frispark från Kalsho Gomei
 31:a min   Rasmus Ahlberg har en halvchans
 32:a min   William Ortega skapar en halvchans efter en frispark
 34:e min   1-3 JIF skjuter ett hårt skott över Kosar - efter en del försvarsstrul
 43:e min   JIF har en halvchans
 44:e min   Rasmus Ahlberg skjuter ett skott utanför målet
   
 52:a min   Kosar Safari räddar en frispark
 55:e min   JIF har en halvchans
 56:e min   William Ortega skjuter ett skott, som målvakten boxar över ribban
 57:e min  Rasmus Ahlberg och Vanja Ilic har två jättelägen i straffområdet - efter en hörna - men bollen räddas på mållinjen vid två tillfällen
 62:a min   JIF skjuter ett skott som Kosar räddar
 72:a min   JIF har en halvchans
 73:e min   JIF har en halvchans
 75:e min   Carl Eriksson Fasth skjuter ett skott utanför målet
 79:e min   Rasmus Ahlberg nickar efter en hörna och bollen räddas på mållinjen
 83:e min   Vanja Ilic skjuter ett skott över ribban
 85:e min   Dejan Sakotic skjuter ett skott som målvakten räddar
 87:e min   Rasmus Ahlberg skjuter ett skott på målvakten
 88:e min  1-4 JIF nickar in bollen från nära håll efter en kontring


Sammanfattning: Ännu en match där VoIF Diana stundtals spelar riktigt bra fotboll. Man rullar stundtals ut motståndet. Men som vanligt gör några enkla misstag att baklängesmålen kommer.... Det är inte hälsosamt att lämna handicap varje match...

Första 20 minuterna av matchen och andra halvlek är spelmässigt klart godkända. Då rullar vi boll och skapar chanser. Jäders IF har fått ett par enkla mål och kan sedan syssla med - det som de är bra på - att försvara sig! Det gjorde man riktigt bra och Diana hittade aldrig någon riktigt bra modell för att få hål på försvaret.

Vi kan skylla hur mycket vi vill på att vi har otur och inte gör mål - TUR är inte något man får, det är något man förtjänar! Det håller inte att släppa in enkla mål bakåt - då får man ingen tur framåt....

En annan sak som också syns tämligen väl från läktaren är att det väldigt ofta är "fel" spelare som skall slå en avgörande passning. Det är påfallande ofta som vi slår bort den sista passningen - när vi skall skapa en riktigt bra målchans.

Det är frustrerande att se utvecklingen - när vi verkligen spelade uselt i början på säsongen - då gjorde vi mål i varje match. Nu när vi spelar skapligt - då gör vi inga mål, trots fler målchanser, än i de första matcherna....

Nu har motståndet varit seriens två bästa lag och då har VoIF Diana presterat säsongens bästa spel! Nu kommer det svåra - att fortsätta spela bra, mot på papperet lite sämre motstånd.

Bättre disciplin på planen - inte alls så mycket efterslängar och tjafs med domaren!

Det är dock fortfarande ett par spelare, som måste ställa sig frågan vad de kan bidra med till föreningen - inte vad föreningen kan göra för dem! Det är fortfarande lite för mycket jaget före laget....

Spelarkritik hoppar jag över - men det var en bra arbetsinsats av samtliga spelare och ingen föll ur ramen!

Nu väntar en jumbofinal mot Kvicksund SK 2 på Kvicksunds IP TISDAG 18 juni klockan 19.00


Bilder

Grafik från matchen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna