Sidhuvud

Div 7 Norra höst 2 Omg 2: VoIF Diana - Kvicksunds SK 2 4-4

VoIF Diana - Kvicksunds SK 2  4-4  (2-4)

Målskyttar Diana: 1-4 William Ortega, 2-4 Jihad Hassi, 3-4 Vanja Ilic, 4-4 Jihad Hassi

Så var det dags för ytterligare en match för VoIF Dianas stolta fotbollskrigare! Denna gång stod en hemmamatch mot seriens jumbolag Kvicksunds SK 2.
VoIF Diana kom till spel med en spelmässigt riktigt bra match i ryggen. Att sedan resultatet inte blev riktigt lika bra - det får vi väl stå ut med...

Många av spelarna trodde  att det skulle bli en ganska enkel resa mot seger  i matchen mot Kvicksunds SK 2...

Många fick sig en riktig näsbränna - när de upptäckte att fotbollen inte alltid är logisk!

Ekängens IP visade sig från sin sämre sida med en mycket kraftig sidvind.

VoIF Diana kom till spel med följande trupp: Kosar Safari, Kristian Dahlgren, Kani Barkah, David Dawd, Kadar Hassan, Joni Dawd, Jihad Hassi, Vanja Ilic, Elvir Cimirotic, William Ortega,  Musafa Abbasi, Abdiasis Jeele Garaad, Tommy Vasilevski, Danial Darchini
 

 3:e min  Vanja Ilic har en halvchans
 9:e min  Vanja Ilic har ett friläge men målvakten kommer ut och gör en bra räddning
 15:e min  KSK har en halvchans efter en frispark
 16:e min  0-1 KSK från ett friläge vid straffpunkten - efter att man slitit upp vårt högerförsvar
 17:e min  0-2 KSK från ett friläge vid straffpunkten - efter att man slitit upp vårt högerförsvar
 20:e min  0-3 KSK från samma läge som de två föregående tillfällena - denna gång gick skottet över Kosar Safari
 23:e min  Diana skapar en halvchans efter en frispark
 24:e min  KSK skapar en halvchans som avslutas med ett skott utanför målet
 25:e min  Vanja Ilic skjuter ett skott utanför efter en hörna
 29:e min  KSK skapar ett bra läge - Kosar Safari räddar skottet
 33:e min  0-4 KSK från nära håll - efter det att man slitit itu vårt vänsterförsvar och slagit in bollen parallellelt med mållinjen
 36:e min  1-4 William Ortega petar in bollen från nära håll efter en frisparksvariant
 39:e min  William Ortega har ett bra läge som räddas av målvakten
 41:a min  KSK har en halvchans
 43:e min  2-4 Jihad Hassi avslutar ett flygande Dianaanfall med ett distinkt skott i burgaveln. Bra framspelning av Vanja Ilic.
 45:e min  Elvir Cimirotic skjuter en frispark tätt utanför målvaktens vänstra kryss
   
 46:e min  Diana skapar en halvchans
 48:e min  Vanja Ilic skapar en halvchans som målvakten plockar ned
 56:e min  KSK skjuter över efter en hörna
 56:e min  Jihad Hassi lobbar en boll mot målet, där målvakten precis får tag i bollen
 63:e min  KSK skjuter ett skott rakt på Kosar Safari
 64:e min  Diana skapar två halvchanser efter ett par bra aktioner av Kadar Hassan
 67:e min  Tommy Vasilevski skjuter ett skott över målet
 70:e min  Tommy Vasilevski har en halvchans
 71:a min  Kani Barkah skjuter ett skott utanför målet
 73:e min  3-4 Vanja Ilic nickar från  nära håll och får se bollen gå mellan benen på målvakten. Förspelet innehöll en knuff - som nog ingen hade protesterat mot - om domaren blåst.
 76:e min  Kadar Hassan har ett bra läge men skottet går rakt på målvakten
 86:e min  4-4 Jihad Hassi skjuter ett långskott som målvakten på något outgrundligt sätt lyckas tappa över sig själv och in i målet.
   


Sammanfattning: Fotboll är inte logisk!  VoIF Dianas första halvlek - var bland det sämsta jag sett! Detta gäller framförallt försvarsspelet - eller snarare bristen på försvarsspel. Allt blev fel och vi återföll till att släppa in mål från området kring straffpunkten... Det i sin tur beror på att mittbackarna fick lov att försöka rädda upp situationerna ute på kanterna och ingen tog markeringen inne i mitten.... Vi har sett detta beteende förut - även om det var ett tag sedan sist.

Andra halvlek bjöd på betydligt bättre försvarsspel - detta berodde till viss del på en del spelarbyten och att Kvicksund gick över till att konsekvent slå långbollar, som i stort sett aldrig gick till rätt adress....
I denna halvlek såg vi lite av det bollrullande VoIF Diana - som vi vill se mer av. Man lyckade rulla upp motståndet flera gånger ocjh fick också utdelning med ett par mål. Nu skall väl i ärlighetens namn sägas att man hade viss hjälp av KSK:s målvakt. Men sådant jämnar ut sig - men vi har mycket sådan hjälp kvar innan vi är i jämnvikt...

Starkt gjort att vända ett underläge på 0-4 till oavgjort!

Spelarkritik: Kosar Safari i målet, blir utlämnad på målen, i övrigt gör han vad han skall. Elvir Cimirotic och David Dawd gör ett jättejobb i försvaret, främst i andra halvlek. Joni Dawd gör en godkänd hemmadebut som mittback. Jihad Hassi (dagens födelsedagsbarn) gör två mål och göre en helt OK match på mittfältet. Kadar Hassan kommer in som en frisk fläkt i andra halvlek.William Ortega gör ännu en bra match på mittfältet. Vanja Ilic sliter som vanligt hårt i anfallet.

Närmast väntar hemmamatch mot IF Verdandi 2. Matchen spelas på Ekängens IP lördagen den 7 september.

Välkomna!

Bilder 
Grafik från matchen

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna