Sidhuvud

Matchreferat: Näshulta - VoIF Diana Veteranlag 2-0

Tisdagen den 12 augusti 2014 gjorde VoIF Diana debut med ett veteranlag!

Debuten skedde på Ekhammarens IP i Näshulta med en match mot Näshulta GoIF:s division 7-lag. Slutresultatet blev en rättvis seger för hemmalaget Näshulta med 2-0 (1-0).

Så har då de första stapplande stegen tagits för VoIF Dianas kommande veteranlag. Debuten skedde en solig och varm kväll på Södermanlands vackraste idrottsplats nämligen Ekhammaren i Näshulta.

Vill passa på att tacka Näshulta GoIF som ställde upp med sitt division 7-lag.

Det var en hel del som var sig likt med VoIF Diana - redan innan man klev in i omklädningsrummet hördes en välbekant stämma.... Roger "Tranan" Sandström höll som vanligt på att slita ut sina lagkamraters hörselgångar. Som vanligt gick munnen oavbrutet...

Annars var det en hel del gamla spelare som var lite "mer" än förr om åren! Det var några kilo mer på många gamla krigare.
Detta kryddat med ett par juniorer födda 1980 och ett gäng som Dennis samlat ihop från bekantskapskretsen, blev en skojig mix!

Själva matchen är inte så mycket att säga om, det var ganska jämt, så länge som orken räckte för VoIF Diana. Det tog ca 20 minuter innan man såg tydliga trötthetssymptom hos de blå giganterna. I paus var ställningen 1-0 till hemmalaget efter ett närskott i mål efter ett onödigt bolltapp i försvaret. Niklas Bladh i Dianamålet stod för några riktigt svettiga räddningar som höll nere siffrorna.

I andra halvlek gick Näshulta på lite mer och det blev verkligen spel mot ett mål - Dianas mål blev utsatt för en veritabel kanonad, men Niklas Bladh visade fortsatt prov på lysande målvaktsspel och han var anledningen till att det bara blev ett mål i andra halvleken för hemmalaget.

Slutresultatet 2-0 måste sägas vara klart i underkant för hemmalaget! Jag hade personligen trott att resultatet skulle ha blivit betydligt mindre smickarande för Diana....

Niklas Bladh i målet var fullständigt lysande!  Försvaret med Erik Andersson, Jesper Stridh, Ulf Malmström och Dennis Lundberg krigade riktigt tappert. På mittfältet slet Niklas Karlsson föredömligt. Alla gjorde sitt bästa och det är mer än nog...

Ni som läser här ochj ser namnen på en del spelare som är registrerade i andra klubbar - LUGN! - det var en träningsmatch och ingen har brutit mot några representationsregler!

Spelartruppen finns nedanför denna artikel

Bilder